BakdaxIdag har jag varit på debatt i skolan, väldigt kul faktiskt och se hur dom verkligen brinner för de dom står för! Så nu vet jag hur jag ska rösta den 19 maj iaf ;-)

Sedan fick jag besök av stefan, trevligt trevligt.. Vi gick en promenad till skogen med Wilma och sedan grilla vi korv och baka. Jag håller nämligen på och bakar inför studenten. Om de finns nå kvar då vill säga... hahaChokladsnittar


Drömmar


Justaja! Var duktig i dag och tog mig i kragen och gjorde klart en stor politik uppgift som jag låg efter med. Resten av alla läxor får jag göra på söndag! För i helgen ska de inte bli annat än mys.. hihi

Ska sussa nu, puspsuss


Sommar hysteri

Fy tusan vad jag längtar till sommaren och allt vad det innebär:

Klänningar
Sandaler
Grilla
Kolla på solnedgången
BADA!!
Sola
Dricka alkohol i stora mängder
Och bara leva livet!

Men idag har jag solat och tränat.. Börjar bli lite brun nu. Men de går tillbaka så himla snabbt så det gäller att sola ofta. Nu ska jag nog sätta igång och baka lite inför studenten.. HAHA det gäller att vara i tid. Skulle behöva gå en promenad med Wilma också men hur fan ska man hinna med allting???
Stekning :)
Siljan är väldigt vacker!Puss så länge :)

Today is gonna be the day.. när jag inte gör någonting? Jodå! Ska göra minst en stor läxa, träna, sola och få bort min huvudvärk! Har en jävla politik uppgift som jag ligger efter med och den verkligen måste göras så det är väl bara jag sätter fart
 =( usch, Senare så ska jag iallafall åka hem till min lilla älskling. Orkar inte vara kvar hemma...Happ, lägger väl in någon ful bild också.


Haha åååh vad snygg.

Får bli en damp bild eftersom jag är på damp humör!!!!!!!!!!!!!!!!!


Inge bra allsDen här helgen har varit riktigt kanon! Har spenderat helgen i Arboga hos min pojkvän i vår lägenhet :) Men nu är jag back to reality. Skola hela veckan tyväääärrr!! Har så mycket läxor så jag vill inte gå dit! Men vi slutar ju snart så jag lär väl pallra mig dit.

Men men inte deppa nu, kommer skriva ETT RIKTIGT JÄVLA DEPP INLÄGG någon dag här framöver så det hetter duga! Måste få ur mig allt men pallar inte nu..

Förresten så ringde telefonen i lördags och det var min förra praktik plats som ville ge mig sommarjobb! Jiho =) Blev helt överlycklig, men jag älskade ju verkligen den här platsen och alla där så det blir förhoppningsvis jättejätte bra! :)

Nu kommer en liten resumé i bilder från helgen:
Jag hade pusskalas med Hanna! :)


Fy vad sliten jag ser ut! Men madde är snygg som vanligt :)


Sen i lördags så var vi ut igen! haha


Och så var vi hemma hos min svärmor och åt mat, pastelles! Super gott.. mmNu ska jag nog bara ta det lugnt?! funderar på att äta chips o dipp sen :) hihi, flera i klassen skulle vara nyttiga från o med imorn till balen, funderar på att hänga på det i smyg.. fast nu är det ju inte i smyg längre. men ni fattar :D

Puss

RSS 2.0