Aj jävla epilator

Haha, har nyss använt min epilator på båda benen och fyfan säger jag bara rakt ut! GÖR SNOR ONT! Fattar inte att mesiga jag kan utså smärtan.. Tar riktigt lång tid också. Men sen blir dom ju babylena så det är värt smärtan :-)





En sånn har jag och jag tycker den är så fin :)


Asså, hur fan ska den här dagen gå.. Vaknade med största migränen man kan tänka sig. Så det var bara att lägga sig och sova lite mer och sjukanmäla sig! Fattar inte hur jag kan ha migrän så himla ofta, och det ger sig ju inte heller!! Men har tagit det lugnt nu på morgonen men nu får jag sätta fart.. på några timmar ska jag hinna laga mat, duscha, packa, sola, slinga håret, fixa naglarna och sedan åka till arboga!

Wish me luck! kanske, bara kanske, kastar in ett till inlägg innan jag drar! Blir mycket bilder tagna ikväll kan jag lova! Wiho

Tandblekning

Alltså, fick hem ett tandbleknings kit igår och tänkte let's give it a try!? och trodde det skulle vara nå skräp, fejkat skit. Men seriöst.. Det syns redan efter två behandlingar och man ska behandla 30 ggr. Så det är helt sjukt att det syns även om det inte är mycket. Så nu uppmanar jag alla att bleka sina tänder, både bra och billigt. Så äckligt med gula tänder.



Jag köpte den mellandyra. För den verkade bäst!
http://www.easewhite.se/se/

Imorn är det Valborg och precis 5 år sen jag blev full första gången! haha, nice information va :P Men det ska firas genom att partajja i Arboga! Och jag är inställd på att det ska bli lika kul som sist ;)

puss och godnatt

OJOJOJ!! :-D

känner mig som en välbärgad brutta just nu! inom loppet av några timmar har jag fått hem saker till ett värde ÖVER 2000kr.. Känns väldigt bra och jag tänkte visa upp dom imorn för idag fyller nämligen Sofie 19 år! Grattis!!

Så halv sju - sju ska jag vara hos henne så ska vi kalasa lite! Kommer bli super trevligt! ska försöka se till att ta mycket kort..

Ska fixa mig lite nu och får se vart det bär av.. haha! puss




En supersöt bild på min lilla älskling!! <3


Flash news

Fick nyss en avi hem... och jag misstänker att det är mitt simkort! Det gick ju somsagt sönder för typ två månader sen. Men beställde ett nytt med samma nr i fredags. Och då kanske ni tänker, men du kan ju inte få någon post på helgen? Exakt, det tänkte jag med. Skumt :-s

Men lägger in några andra bilder som blev tagna idag också:



OJ, vi såg något jätte intressant här! (allt för att slippa vara med på bild)

här är lilla wilma, gud så söt hon är! blev årets första dopp i en riktig sjö för henne!



Nej nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och sen sussa, skola och träning står på schemat imorn! Natti(ännu en gång)!!


Mitt köp från rockhammar ;-)

HIHI det var sånna här jag köpte i rockhammar! Väldigt praktiskt måste jag påstå. Och ALLA hade sånna när vi var små i skolan på gympan, kommer ni ihåg det? :-D


hmm.. vad kan det vara??


haha, dusch mössa såklart!


Tänkte ha dom på stranden i sommar, what do you think about that ;)


Nu ska jag kika på tv och sen duscha och tvätta håret.. Behövs verkligen! haha

Godnatt säger jag nu på en gång!


VARNING!

På vägen hem från rockhammar så skulle vi stanna efter vägkanten för att Wilma skulle få bada i sjön. men det var ingen mysig syn vi såg.. Look here!

Känsliga tittare varnas! ;)





Ser ni vad det är??


Tyckte så synd om den lilla räven som ser ut att ha blivit helt massakerad! :-(


Sen så köpte jag också två saker, och en av dom är lite rolig faktiskt! Det är en sak man har på sig, men inte ute bland folk om man säger så! Lägger upp det om en stund. Nu måste jag titta runt och läsa lite bloggar.. Har inte hunnit med det idag.

Puss

Rockhammar

Nu drar vi till rockhammar, undrar om det rockar där ?! ;-)

Pusspuss

Tack

.. för kvällen igår! Var jätte trevligt och hoppas verkligen på mer sånna kvällar! Lägger upp lite bilder från igår som ni får gotta er i! Fick minst tjugo jätte bra bilder ;) som alla tog bort tyvärr. så det är lite halvtaskiga bilder kvar.. haha


Jag hade öppen rygg igår!








Lina med glaset i högsta högg på varje bild! :D




Nu ska jag gosa lite med ninis och nilla! pusspuss

Puss




Tänkte bara kasta in en bild på hur jag ungefär kommer se ut ikväll! :D

Äntligen Fredag

Hade nationella provet i Svenska B idag och det gick väl bra, var inte super nöjd men det duger nog. Ska hoppa in i duschen om ett tag och försöka piffa till mig lite ;-) får se hur det går .... men har blivit ganska brun iallafall eftersom jag har solat/tränat fyra gånger nu! men har en liten paus över helgen.

Nu blir det lasagne och sen får jag desperat leta lite i garderoben efter en respektabel *not* outfit.

puss så länge


ÅHH!!

Sa ju att jag skulle beställa kläder igår, tänkte göra det alldeles nyss och såklart var precis allt slut som jag skulle ha på jävla FITT HM! kan dom inte låta alla jävla slavar göra mer kläder så det räcker till alla som vill ha! fyfan

Taggar ;-)

Sitter och lurar lite och hitta ganska nya party bilder, men desto mer får de bli på fredag när jag ska till Anna för att grilla och dricka lite! Få den rätta sommar feelingen!



Kastade ihop lite bilder! Längtar till helgen, det ska bli så mysigt! haha.
Nu ska jag faktiskt beställa hem lite kläder från HM! måstemåstemåste.. hitta så mycket fint!!

Puss


Måndag...

.. och det blev en lektion i skolan idag! Gud vad jag har hunnit med mycket idag, känns det som. Skolan, hälsa på mamma på jobbet, hälsa på pia, hem och laga mat till babe och mig, fixa mig lite inför träningen, sola, träna, handla, hem och göra snittar, och tillslut koppla av till ett av mina favorit program: HOLLYWOODFRUARNA! haha

Ska snart hoppa in i duschen. Måste vänta några timmar efter man har solat för att det ska sitta så bra som möjligt! lägger in massa bilder imorn, promise! =) puss och ciao


Lyckad kväll

Igår blev vi kvar länge hos familjen Torres, men vi hade kunnat stanna längre men nu blev det inte så. Vi blev tillbaka bjudna om två veckor!! och då står det pupusas på menyn! (google it) Vi åt och åt och åt kändes det som, blev smörgåstårta, tårta, bullar och kakor och även rom från guatemala.. men den stank så det smaka jag inte på!! blä..

Strarre ska vi ut på promenad (igen), går varje dag och det är så skönt med motion + frisk luft. Alla andra snor ungar sitter väl bara inne om dagarna!!





Min hemmagjorda smörgåstårta! vill du beställa ;-)


Födelsedags barnet!! hihi nedå!



30-års kalas!

Håller på att fixa mig inför kalas hos familjen Torres idag! Ska bli jätte mysigt och jag har bakat en smörgåstårta att ta med dit! Lägger in en bild på den sen.. Men kan säga att den är STOR! hihi, ska räcka till 12(?) pers.

Så nu måste jag fixa mitt café och Zoo world innan jag hoppar in i duschen! Ciao ;-)





På skogspromenaden igår.. Pia har håll!! haha ser ut som om hon ska spy


Kläderna

Det här hittade jag i Västerås:



Lite sommarkläder ifrån gina! :)




Så här ser legginsarna ut på sidan, skit läckra!! :)


Btw, det är någon som är ''jätte tuff'' och kommenterar anonymt i min blogg om varför jag är ute och åker istället för att vara i skolan. och du har inte ett skit att göra med varför jag inte är i skolan för du har inte en jävla aning om varför jag är hemma och vad jag är för slags sjuk!!!!!!!!!!

Shopping!!

Blev en sväng till v-ås och så kunde jag inte motstå att handla lite!

 
Visar upp vad jag handlade senare, ska ut på promenad i solskenet nu, ciao!

Bus med vovvarna

Igår kväll gick vi en liten skogspromenad i solnedgången, super fint.Sen busade vi med hundarna på gården! Ozzy är den vita och Wilma den mörka.



Sötisar! Dom är ett riktigt kärlekspar!






Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig! =) pusspuss

Mysdag

Igår så cyklade jag och babe hemifrån mig till stan för att mysa lite. Vi åt på Verona som har stans bästa kebabtallrik! Sen cykla vi vidare till donken och satt på deras uteservering och åt mjukglass..


Riktig sommarsol..






Och dagen till ära hade jag fixat håret äkta Foki-style! :-P (www.fokis.se)


Nu ska vi mysa lite framför tv:n och kanske laga något att äta =)

Back to school, tyvärr


Eller ska jag säga jippi? För ju snabbare jag börjar skolan igen desto närmare studenten kommer vi! Befrielsen. Drack nyss en snuskig, äcklig modifast. Men snart kommer studenten och då vill jag iallafall försöka vara fin tills dess! Får se hur pass långt de hinner gå..





Mysig sommar känsla på den här bilden! Vill bara bli brun som fan och grilla och bada!

Gravid

HAHA, ja han har lagt på sig lite!! Men de sitter inget på benen eller armarna utan allt är en hård klump på magen.. hihi

pregnant

haha bra likt ;) nejdå


Morgonsol!

Idag är det riktig vår och hos oss är det 10 + grader! Vill kasta på mig min nya bikini och bara sola! Den är så snygg! Det är en marinblå bandeau bh och tietanga byxa! Sån där med snörning i sidorna.. Tänk när jag blir jätte brun och sen den! MUMS! Nu ska jag bege mig ut i köket och se om jag hittar något att äta..


bikini
En sånn fast marinblå ungefär.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0